Dingen die u bij de hand moeten hebben tijdens

Wanneer het tijd is om te beginnen met inpakken voor de verhuisdag, moet u strategisch te werk gaan. Afhankelijk van hoe ver u verhuist en hoe lang het zal duren, zijn er een aantal verhuisdag benodigdheden die u zeker bij de hand moet hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste benodigdheden om bij de hand te hebben op de verhuisdag.

Beddengoed en kussens

Aankomen in uw nieuwe huis en op zoek gaan naar vers beddengoed en kussens leidt alleen maar tot frustratie. U heeft misschien tientallen dozen en geen idee waar ze zijn opgeborgen.

Pak in plaats daarvan een set beddengoed voor elk bed in het huis en maak elk gezinslid verantwoordelijk voor het meenemen van hun kussen. Ze kunnen zelfs het kussen in de auto gebruiken als u de reis naar uw nieuwe huis maakt, wat erg handig kan zijn op een langere reis.

Schoonmaakspullen

Misschien wilt u nog wat schoonmaken nadat alles uit uw oude huis is gehaald of voordat alles naar uw nieuwe huis gaat. Schoonmaakspullen kunnen van pas komen op de verhuisdag en moeten ook doekjes voor de handen bevatten.

Een kurkentrekker

Als u denkt aan feestvieren met een gekurkte fles van iets leuks, dan heeft u een kurkentrekker nodig. Zorg ervoor dat u deze bij u heeft, want het kan vervelend zijn om uit te zoeken in welke doos hij zat als u klaar bent om de fles te openen en te genieten van het feest in uw nieuwe huis.

Batterijen

Of het nu voor de afstandsbediening van de TV is of voor een rookmelder, batterijen zijn essentieel op de verhuisdag. U realiseert het zich misschien niet tot iets batterijen nodig heeft omdat deze kleine items vaak over het hoofd worden gezien.

Neem een aantal verschillende batterijen mee op reis. Zo bent u zeker dat u hebt wat u nodig hebt wanneer een batterij een essentieel item wordt voor uw verhuizing.

Basis gereedschapskist

De kans is groot dat u een gereedschapskist nodig hebt op de eerste dag dat u naar uw nieuwe woning in Antwerpen of omgeving verhuist. Of het nu nodig is om iets aan de muur te hangen, een schroef vast te draaien, of voor een andere kamer, zorg ervoor dat u een basisgereedschapskist hebt. Een hamer, schroevendraaiers, meetlint, tangen, een mes en andere basisgereedschappen kunnen van pas komen.

Toiletartikelen

De eerste dag in een nieuwe woning is meestal een chaos, maar u wilt niet op zoek zijn naar toiletartikelen wanneer u intrekt. Toiletpapier en tandenborstels moeten speciaal worden ingepakt zodat ze gemakkelijk te vinden zijn wanneer u aankomt. Andere toiletartikelen kunnen ook nodig zijn.

Een weekendtas

U weet nooit hoe de verhuisdag zal verlopen en het is slim om een dagvoorraad aan kleding en andere spullen klaar te hebben staan. Laat elk gezinslid een weekendtas inpakken of pak er een voor het hele gezin met andere kleren en andere essentiële zaken.

Opladers

Maak niet de fout om de opladers van uw telefoon in dozen te doen die de verhuizers kunnen meenemen. Als u dit doet, kunt u uren bezig zijn om ze te vinden wanneer u aankomt. Neem ze in plaats daarvan mee, zodat u zeker weet dat uw telefoon volledig opgeladen is als u in uw nieuwe huis aankomt.

Verhuisdag is stressvol. Of u nu alleen lokaal in Antwerpen verhuist of door het hele land, er zijn bepaalde essentiële zaken die u zeker wilt weten dat ze bij u blijven. Laat Verhuisbedrijf Antwerpen de meeste van uw zaken afhandelen, zodat uw verhuizing makkelijk verloopt. Vraag hier een offerte aan.

Hoe pakt u uw spullen goed in voor veilig transport?

Het beschermen van uw spullen wanneer het tijd is om te verhuizen is belangrijk en de beste oplossing is om Verhuisbedrijf Antwerpen in te huren om uw spullen in te pakken, te verhuizen en uit te pakken. Zelfs met het juiste residentiële verhuisbedrijf aan uw zijde, is het het beste om te begrijpen hoe u uw bezittingen goed inpakt voor een veilig transport.

Veilig ingepakte spullen voor een verhuizing

U kunt professionele verhuizers inhuren om een deel van het inpakwerk te doen, maar u kunt ook zelf wat inpakken. Hier zijn wat tips om u te helpen uw spullen in te pakken en veilig te houden tijdens uw aanstaande verhuizing.

Breekbare spullen eerst

Pak de meest breekbare spullen eerst in en gebruik voldoende verpakkingsmateriaal om deze spullen in te pakken. U kunt ervoor kiezen om verhuismateriaal aan te schaffen voor het inpakken van breekbare spullen of u kunt dingen gebruiken die u al heeft, zoals handdoeken, truien, dekens en zelfs kussens om deze spullen te beschermen.

Het belangrijkste bij het verpakken van breekbare voorwerpen is dat ze gewatteerd zijn en niet verschuiven als de vrachtwagen rijdt. Kies een doos die groter is dan het voorwerp of de voorwerpen. Wikkel vervolgens elk voorwerp in een soort beschermende wikkel. Eenmaal in de doos, voeg versnipperd papier, gedeeltelijk opgeblazen ballonnen, noppenfolie, pakpapier, pinda’s, of een ander verpakkingsmateriaal toe om de hele doos te vullen.

Zorg er bovendien voor dat u de dozen met breekbare voorwerpen labelt met een pijl en de woorden “Deze kant boven”. Het is ook een goed idee om in grote rode letters “Breekbaar” op de doos te schrijven, zodat u en uw verhuizers weten dat ze voorzichtig moeten zijn met die specifieke doos.

Meubilair beschermen

Als het gaat om het verpakken van spullen voor transport, lijkt het alsof breekbare spullen de meeste tijd en aandacht vragen. U wilt echter niet vergeten om uw meubels te beschermen. Met een microvezeldoek, dekens of een andere gevoerde bedekking kunt u uw meubels beschermen tegen slijtage, deuken, krassen en andere vormen van schade. U zult ook een plastic wrap willen om uw meubels in te wikkelen.

Voordat u de gewatteerde doek of deken over het meubilair legt ter bescherming en het inpakt, wilt u ervoor zorgen dat het goed is schoongemaakt. Als u een steentje, zandkorrel of ander vuil in de verpakking doet, kunnen er krassen ontstaan tijdens het in- en uitpakken.

Zorg ervoor dat u het meubilair grondig inpakt, vooral blootgesteld hout of andere delen die gemakkelijk beschadigd kunnen raken. Als uw spullen goed zijn ingepakt, hoeft u zich minder zorgen te maken over het verhuisproces.

Inpakken van glazen voorwerpen

Alle glazen voorwerpen die u wilt verhuizen, moeten worden ingepakt met een laag pergamijn. Dit soort barrièrepapier biedt de bescherming die u niet krijgt van gewoon inpakpapier of plasticfolie. Pergamijn is afgewerkt met een waslaag om glazen voorwerpen te beschermen tegen vlekken en vegen. Alles met verf of bedrukking moet strak met pergamijn of een ander bruikbaar middel worden omwikkeld.

Gebruik het niet alleen op glas, maar ook op keramiek en porselein. Maak de glastape vast met plakband voordat u elk item in dozen verpakt, zodat uw items beschermd blijven tijdens de verhuizing.

Wanneer het tijd is om te verhuizen, of u nu door de stad Antwerpen gaat of van buiten de stad verhuist, wilt u er zeker van zijn dat uw bezittingen goed beschermd zijn. De beste oplossing is om Verhuisbedrijf Antwerpen in te schakelen. Klik hier om een offerte aan te vragen. 

3 tips voor een vlotte winterverhuizing in Antwerpen

Niemand wil echt verhuizen in de winter, maar soms is het onvermijdelijk. Wanneer u moet verhuizen tijdens de koudere maanden, kan het moeilijk zijn. U heeft echter het voordeel dat u buiten het hoogseizoen kunt verhuizen, wat betekent dat residentiële verhuisbedrijven zoals Verhuisbedrijf Antwerpen meer beschikbaar zijn.

Wanneer u in de winter moet verhuizen, zijn er een aantal dingen die u kunt doen om uw winterverhuiservaring soepeler te laten verlopen. Hier zijn drie van de beste tips om u te helpen met verhuizen tijdens de koudere maanden.

Verpak met extra zorg

Breekbare spullen, zoals servies en glazen, kunnen in de winter sneller breken. Als deze voorwerpen tijdens de verhuizing van temperatuur veranderen, wilt u ze extra inpakken om ze tijdens de verhuizing beter te beschermen.

Alle antieke of super breekbare spullen die u bezit kunt u beter inpakken en in uw eigen voertuig zetten. De achterkant van een verhuiswagen biedt waarschijnlijk geen enkele vorm van klimaatcontrole, dus is het een goed idee om uw kostbaarste breekbare spullen in uw eigen auto te verpakken.

Bereid u volledig voor op uw verhuizing

Nadat u Verhuisbedrijf Antwerpen heeft ingehuurd om uw verhuizing uit te voeren, wilt u zich volledig voorbereiden op de verhuizer die komen gaat. Als u een stoep, oprit, of een ander pad, zorg ervoor dat het is geschoffeld en dat er gestrooid is met zout (wanneer het erg glad is). Het laatste wat u wilt is dat verhuizers moeite hebben om uw spullen in de verhuiswagen te krijgen vanwege een gladde oprit.

Misschien wilt u zelfs kartonnen of plastic vellen neerleggen zodat u niet veel hoeft op te ruimen als de verhuizers klaar zijn. Dit zal ook helpen om de vloer te beschermen tegen vlekken en schade.

Als u niet zeker weet wat u moet doen om u voor te bereiden op de verhuizers, vraag het dan van tevoren aan uw verhuisbedrijf. Zij zullen u kunnen vertellen wat het beste is en wat u kunt doen om het werk voor de verhuizers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bereid u voor op vertragingen

Winterweer kan een beetje onvoorspelbaar zijn. U kunt te maken krijgen met vertragingen door sneeuw, ijs, of kou. Zorg ervoor dat u voorbereid bent door extra reistijd in te plannen en een noodplan te hebben.

Dingen kunnen vrij snel veranderen in de winter en u kunt vertraging oplopen tijdens een lange verhuizing of zelfs tijdens een korte verhuizing door de stad. Zorg ervoor dat u uw route op voorhand plant en wees bereid om veranderingen aan te brengen als het weer en de omstandigheden dat vereisen.

Verhuizen tijdens de koudere maanden hoeft niet moeilijk te zijn. U hoeft niet bang te zijn om een winterverhuizing te plannen. Met het juiste verhuisbedrijf in Chicago hoeft u zich nergens zorgen over te maken, omdat uw verhuizers weten hoe ze met de wintermaanden moeten omgaan en wat ze kunnen verwachten.

Samen met deze tips, zorg ervoor dat u extra voorzichtig bent met uw huisdieren en kinderen wanneer u in de winter verhuist. Het kan erg koud in Chicago en het laatste wat je nodig hebt is iets gebeurt met degenen die je liefde tijdens de verhuizing.

5 voordelen van een verhuisbedrijf in Antwerpen voor een korte verhuizing

U denkt misschien dat u geen verhuisbedrijf nodig heeft voor een korte verhuizing. Hoewel u misschien perfect in staat bent om uw spullen van het ene huis naar het andere op korte afstand te verplaatsen, zal het inhuren van professionele verhuizers in Antwerpen zeker veel voordelen bieden.

Laten we eens kijken naar de top vijf voordelen die u heeft van het inhuren van Verhuisbedrijf Antwerpen, zelfs wanneer uw verhuizing een kortere verhuizing is.

Betere bescherming voor uw spullen

U heeft de optie om verhuizers in te huren om uw in- en uitpakwerk te doen, naast het feit dat ze ook bij de normale verhuizing helpen. Wanneer u een full service verhuisbedrijf inhuurt, krijgt u een betere bescherming voor uw spullen.

Zelfs als u het in- en uitpakken zelf doet, zal een verhuizer die uw spullen draagt, de meubels behandelt en de vrachtwagen inpakt, een betere bescherming bieden voor uw spullen. Als u breekbare, zware of waardevolle spullen heeft, kunt u met een gerust hart een verhuizer inhuren voor uw korte afstandsverhuizing.

Minder zorgen over letsel

Het verplaatsen van iets zwaars wordt niet eenvoudiger omdat de afstand korter is. Het grootste probleem met zware spullen, zoals piano’s, is om ze in en uit de vrachtwagen te krijgen.

Professionele verhuizers weten hoe ze zware voorwerpen moeten verplaatsen zonder gewond te raken. Het inhuren van professionals voor het verhuizen van piano’s of uw meubels betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over letsel tijdens het proces.

Bespaar tijd

Verhuizen zal niet in een korte tijd gebeuren. Zelfs een korte verhuizing betekent dat u tijd moet besteden aan inpakken, inladen van de vrachtwagen, uitpakken, alles op orde krijgen en herstellen van de stress en fysieke inspanning.

De tijd die het kost om van de ene plaats naar de andere te verhuizen, zelfs als het maar een paar straten verderop is, kan snel oplopen. In plaats van tijd te verspillen, kunt u beter professionele verhuizers inhuren en tijd besparen. Met het juiste verhuisbedrijf hoeft u niet in te pakken, in te laden of uit te pakken.

Beperk de stress tot een minimum

Stress berooft u van uw gezondheid en tijd. Wanneer u gestrest bent over verhuizen, slaapt u misschien niet goed en heeft u misschien moeite met eten. Het inhuren van verhuizers zal helpen om uw stress tot een minimum te beperken.

Of u nu zelf inpakt of het aan de verhuizers overlaat, u hoeft niet meer te stressen over het de trap op en af sjouwen van spullen, het inpakken van de vrachtwagen en ervoor zorgen dat alles onbeschadigd aankomt.

Bovendien, kan het stressvol zijn wanneer u moet werven, of wanneer u vrienden moet vragen om te helpen tijdens de verhuizing. In plaats van het vragen van vrienden, huur gemakkelijk Antwerpse verhuizers in bij Verhuisbedrijf Antwerpen.

Veiliger tijdens slecht weer

Professionele verhuizers weten hoe ze om moeten gaan met regenbuien in de zomer en sneeuwstormen in de winter. Ze weten hoe ze de verhuiswagen moeten besturen in slechte omstandigheden. Tenzij u veel ervaring heeft, weet u waarschijnlijk niet hoe u moet omgaan met extra obstakels veroorzaakt door het weer.

Verhuizen in de winter kan gevaarlijk zijn als u geen voorzorgsmaatregelen neemt. Als u verhuizers inhuurt om uw spullen te verhuizen, hoeft u zich geen zorgen te maken over vertragingen of veiligheid.

Het inhuren van verhuizers biedt tal van voordelen, zelfs als uw verhuizing slechts een korte afstand is. Wanneer u professionele hulp inschakelt voor uw verhuizing, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bescherming van uw spullen, hoe u ze veilig in uw nieuwe woning krijgt, of hoe u moet omgaan met onvoorspelbare weersomstandigheden.

Hoe maakt u een plattegrond voor uw verhuizers?

U denkt misschien dat plattegronden alleen te maken hebben met het kiezen van een appartement, huis, of appartement. Hoewel ze erg belangrijk zijn bij het zoeken naar een huis, is een plattegrond voor uw verhuizers ook belangrijk wanneer de verhuisdag aanbreekt.

Het opstellen van een verhuisplan zal u helpen beslissen wat u moet meenemen en zal ook helpen om uw verhuizers te sturen. Het is niet zo eenvoudig als simpelweg de spullen die in een slaapkamer stonden meenemen en markeren om ze in een nieuwe slaapkamer te zetten. Hier zijn enkele dingen die u moet begrijpen bij het opstellen van een plattegrond voor uw verhuizers en voor uw verhuizing.

Bedenk waar het meubilair moet komen

Uw verhuisplan begint met de meubels, want die moeten een plaats krijgen in uw nieuwe huis. Print indien mogelijk een plattegrond van uw nieuwe huis uit en probeer u voor te stellen hoe uw huidige meubels in uw nieuwe huis zullen passen.

Dit helpt niet alleen om aan te geven waar u wilt dat de verhuizers uw meubels plaatsen, maar het kan u ook laten zien wat wel en wat niet past bij uw huidige meubels. Verhuizen is een goed moment om meubels te vervangen of te upgraden, maar het kan ook zijn dat u sommige of alle meubels die u nu hebt, wilt houden.

Bovendien, als u meubels hebt waarvan u weet dat ze niet meer passen of dat u ze niet meer wilt, zal het opstellen van een verhuisplan u helpen dit te realiseren. Zodra u weet wat u niet zult houden, is het tijd om de spullen die u niet wilt verhuizen te verkopen of te doneren. Dit zal u helpen om wat geld te besparen op de verhuisdag en maakt de dag een beetje gemakkelijker.

Neem de maten op

De beste manier om ervoor te zorgen dat meubels en zelfs muurdecoratie in uw nieuwe huis in Antwerpen passen, is door de maten op te nemen. Meet elke kamer nauwkeurig op, en indien mogelijk ook de muurruimte. Gebruik deze metingen om te bepalen waar de spullen die u wilt houden zullen passen.

Het is ook een goed idee om te noteren waar lichtschakelaars, stopcontacten, verwarmingsopeningen, plafondlampen en kabels zich in elke kamer bevinden. Met deze informatie kunt u een plattegrond samenstellen voor uw verhuizers en hun werk een stuk makkelijker maken.

Houd rekening met andere items in uw verhuisplan

Meubilair is het belangrijkste item om in uw verhuisplan te plaatsen, maar er zijn ook andere items om te overwegen. Planten die u in bepaalde kamers wilt plaatsen, tapijten en decorstukken moeten allemaal in uw verhuisplan worden opgenomen.

Terwijl sommige items, zoals zilverwerk en het koffiezetapparaat voor de hand liggende keuzes zijn voor de keuken, zullen niet alle items zo kant-en-klaar zijn. Zorg ervoor dat u elk item een plaats in uw nieuwe huis geeft en schrijf het op. Dit zal uw residentiële verhuizers helpen om te weten waar ze alles moeten plaatsen, vooral als ze uw spullen voor u uitpakken in uw nieuwe huis.

Voordat de professionele verhuizers komen opdagen op de verhuisdag, neem de tijd om een plattegrond te maken voor de verhuizer en voor u. Uw verhuisplan zal u helpen om ervoor te zorgen dat u en uw verhuizers weten waar alles moet. Natuurlijk kunt u later van gedachten veranderen, maar een goede plattegrond bespaart u het verplaatsen van grote meubelstukken van de ene kamer naar de andere.

Wilt u graag hulp bij uw verhuizing in of naar Antwerpen? Schakel dan Verhuisbedrijf Antwerpen in. Klik hier om een offerte aanvraag te doen.

Een inventaris maken van uw bezittingen in Antwerpen

Wanneer het tijd is om te verhuizen, is het handig om te weten wat u bezit. Weten wat u hebt en wat u zal verhuizen naar uw nieuwe locatie kan u zeker helpen bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste vrachtwagen, of het krijgen van een goede offerte, waarmee u uw verhuizing naar of vanuit Antwerpen kunt plannen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf om mee te verhuizen? Kies dan voor Verhuisbedrijf Antwerpen.

Wanneer u gaat verhuizen moet u met zoveel zaken rekening houden. Bij een verhuizing wordt het nemen van een volledige inventarisatie namelijk vaak wordt over het hoofd gezien. Laat dit niet gebeuren wanneer u gaat verhuizen, want er zal echt schelen wanneer u dit wel op orde heeft.

Top 3 Redenen om uw bezittingen te inventariseren tijdens de verhuizing

Voordat u begint met inpakken, kunt u het beste een inventarisatie maken van al uw bezittingen. Hier zijn drie redenen waarom een volledige inventarisatie belangrijk is bij een verhuizing:

Weten wat u nodig hebt

Verhuizen naar een nieuwe plek betekent vaak dat u nieuwe spullen moet kopen om de ruimte te vullen. Een inventaris van uw bezittingen laat u zien wat u hebt en wat u nodig hebt.

Efficiënter in- en uitpakken

Met een inventaris van alles wat u bezit, kunt u uw spullen efficiënter in de juiste categorieën inpakken. En als u alles goed labelt, wordt ook het uitpakken een stuk eenvoudiger.

Voor de verzekering

Als er tijdens de verhuizing iets met uw spullen gebeurt, heeft u waarschijnlijk een verhuisinventaris nodig voor het verhuisbedrijf en de verzekeringsmaatschappij. Zorg ervoor dat u voor de verhuizing bij beide bedrijven navraagt wat zij nodig hebben voor uw inventarislijst.

Terwijl deze drie redenen het gemakkelijk maken om te zien waarom u een verhuis inventaris van uw bezittingen zou moeten hebben, zult u ook in staat zijn om een meer accurate verhuis offerte te krijgen wanneer u de verhuizers precies kunt vertellen wat er zal gaan.

Een paar eenvoudige manieren om uw verhuisinventaris op te maken

Er zijn verschillende manieren om een inventaris op te maken en u wilt er zeker van zijn dat u begrijpt wat uw verhuisbedrijf en de verzekeringsmaatschappij zullen eisen. Hier zijn drie eenvoudige manieren om uw inventaris op te maken.

Stof en papier

De ouderwetse manier werkt misschien het beste voor u. Pak gewoon een klembord of notitieblok en schrijf op wat u bezit. U kunt categorieën maken voor verschillende items en een eenvoudige beschrijving toevoegen.

Excelsheet of andere spreadsheet

Een spreadsheet maakt het gemakkelijk om je inventaris te organiseren en op te slaan op je computer. Het werkt ongeveer zoals pen en papier, maar voor sommige mensen is het makkelijker om een programma op de telefoon, tablet of computer te gebruiken in plaats van het met de hand te schrijven.

Inventarisatie apps

Er zijn verschillende apps die u aan uw smartphone of tablet kunt toevoegen voor het maken van een inventaris. Een van de beste apps is de Woninginventaris-app, die beschikbaar is voor iOS. Deze app helpt je om je bezittingen van de ene kamer naar de andere te catalogiseren. Het kan zelfs helpen om het gewicht en de kubieke voet van uw items te schatten voor verhuizers.

Een paar alternatieve apps om te kiezen zijn:

  • Sortly (iOS en Android)
  • Nest Egg (iOS)
  • Magic Home Inventory (Android)
  • Momento Database (iOS, Android, en Desktop)

Elk van deze apps zal het nemen van een huis inventaris voordat u verhuist heel gemakkelijk maken.

Video / foto inventaris

Een andere methode, die vereist kan zijn door uw verhuisbedrijf en verzekeringsmaatschappij, is het maken van een video- of foto-inventarisatie. In plaats van of in aanvulling op het documenteren van de dingen die u bezit, kunt u videobewijs opnemen of een foto maken van alles wat u bezit.

Hoe u ook te werk gaat bij het maken van uw inventaris voordat u verhuist, dit is een essentiële stap die u wilt nemen. Er zijn veel goede redenen hierboven genoemd voor het maken van een huis inventaris en uw inventarislijst zal tal van voordelen bieden.

Wat ik doen voordat mijn verhuizers arriveren?

U heeft besloten om de verhuisdag veel gemakkelijker te maken en u heeft professionele inpakkers ingehuurd. Misschien heeft u nog nooit iemand ingehuurd om uw huis in te pakken en weet u niet zeker hoe u zich moet voorbereiden. Er zijn verschillende dingen die u wilt doen voordat uw inpakkers bij uw woning in Antwerpen arriveren.

Laten we eens kijken naar een aantal van de belangrijkste dingen die u moet doen voordat de inpakkers arriveren om uw huis in te pakken.

Ruim op

Het eerste wat u moet doen, en indien mogelijk voordat u inpakkers inhuurt, is alles opruimen wat u niet nodig hebt, niet wilt of niet wenst. Ga door al uw bezittingen en gooi al uw overbodige spullen weg, zodat u daar niet mee komt te zitten in uw nieuwe woning.

Verhuizen is een goed moment om een inventarisatie te maken van wat u bezit en ongewenste spullen te doneren, weg te gooien, te recyclen of te verkopen. Naast het feit dat het helpt bij minimaliseren van uw items, zal zuiveren u ook helpen geld te besparen omdat u minder hoeft in te pakken en te verhuizen.

Haal alles eruit wat u liever zelf inpakt

U heeft waarschijnlijk spullen die u niet door iemand anders wilt laten inpakken. Misschien wilt u niet dat de inpakkers aan uw kostbare sieraden of persoonlijke bezittingen komen. Nu is het tijd om alle kostbaarheden, aandenkens, papierwerk en andere zaken die u zelf wilt inpakken te scheiden.

Scheid de breekbare spullen

Misschien hebt u antiek, kunstwerken of andere breekbare voorwerpen waarvan u wilt dat de inpakkers ze kennen. Scheid deze items voordat ze arriveren, zodat ze begrijpen welke items met extra zorg moeten worden behandeld.

U kunt al deze voorwerpen in één kamer zetten en de kamer labelen als breekbare voorwerpen of u kunt ze in een hoek zetten met een label. Hoe u het ook aanpakt, zorg ervoor dat u aan de inpakploeg doorgeeft welke artikelen breekbaar zijn en een speciale behandeling vereisen.

Maak een inventaris van uw spullen

Een inventaris van al uw bezittingen helpt u te beschermen als er iets beschadigd raakt of verloren gaat. Het zal u ook helpen om te zien wat u bezit en wat u nodig zou kunnen hebben in uw nieuwe huis. Zorg ervoor dat u een inventaris maakt van al uw bezittingen voordat de inpakploeg bij uw woning in Antwerpen arriveert.

Handel de dingen af die professionele inpakkers niet zullen doen

Er zijn een aantal dingen die professionele inpakkers niet voor u zullen inpakken. Het is uw verantwoordelijkheid om deze spullen in te pakken of weg te gooien en u moet dit doen voordat de inpakploeg arriveert.

Enkele van de voorwerpen die u waarschijnlijk zelf moet inpakken zijn:

  • Gevaarlijke voorwerpen – Verf, ontvlambare materialen, wapens, chemicaliën, bijtende voorwerpen, munitie, chemicaliën, oliën, enz.
  • Bederfelijk voedsel
  • Planten

Al het andere waarvan de inpakkers specifiek hebben gezegd dat ze het niet zullen inpakken

Er zijn verschillende dingen die u wilt doen voordat de inpakkers arriveren. Zorg ervoor dat u met hen spreekt om uit te vinden of ze vereisen dat u iets specifieks doet voordat ze arriveren.

Naast de bovenstaande lijst, wilt u misschien uw huis schoonmaken. Vaak is dit toch al verplicht bij de verhuizing, dus het kan een goed idee zijn om het huis schoon te hebben als de inpakploeg arriveert. Zorg er ook voor dat u een goede gastheer bent voor uw inpakkers en verhuizers.

Heeft u interesse in goede verhuizers in Antwerpen? Schakel dan Verhuisbedrijf Antwerpen in! Neem hier contact met ons op om een offerte aanvraag te doen.

 

Verhuisservice Antwerpen

Zorgeloos en comfortabel verhuizen voor de laagste prijs in Antwerpen en regio. Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring en met onze laagste prijsgarantie betaald u nooit teveel.

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag:
9:00-18:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Zondag:
Gesloten

Contact

Verhuisbedrijf Antwerpen

+31852013070 info@verhuisbedrijfdirect.nl

Copyright 2020 Smoop Marketing ©  Alle rechten voorbehouden