Dingen die u bij de hand moeten hebben tijdens

Wanneer het tijd is om te beginnen met inpakken voor de verhuisdag, moet u strategisch te werk gaan. Afhankelijk van hoe ver u verhuist en hoe lang het zal duren, zijn er een aantal verhuisdag benodigdheden die u zeker bij de hand moet hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste benodigdheden om bij de hand te hebben op de verhuisdag.

Beddengoed en kussens

Aankomen in uw nieuwe huis en op zoek gaan naar vers beddengoed en kussens leidt alleen maar tot frustratie. U heeft misschien tientallen dozen en geen idee waar ze zijn opgeborgen.

Pak in plaats daarvan een set beddengoed voor elk bed in het huis en maak elk gezinslid verantwoordelijk voor het meenemen van hun kussen. Ze kunnen zelfs het kussen in de auto gebruiken als u de reis naar uw nieuwe huis maakt, wat erg handig kan zijn op een langere reis.

Schoonmaakspullen

Misschien wilt u nog wat schoonmaken nadat alles uit uw oude huis is gehaald of voordat alles naar uw nieuwe huis gaat. Schoonmaakspullen kunnen van pas komen op de verhuisdag en moeten ook doekjes voor de handen bevatten.

Een kurkentrekker

Als u denkt aan feestvieren met een gekurkte fles van iets leuks, dan heeft u een kurkentrekker nodig. Zorg ervoor dat u deze bij u heeft, want het kan vervelend zijn om uit te zoeken in welke doos hij zat als u klaar bent om de fles te openen en te genieten van het feest in uw nieuwe huis.

Batterijen

Of het nu voor de afstandsbediening van de TV is of voor een rookmelder, batterijen zijn essentieel op de verhuisdag. U realiseert het zich misschien niet tot iets batterijen nodig heeft omdat deze kleine items vaak over het hoofd worden gezien.

Neem een aantal verschillende batterijen mee op reis. Zo bent u zeker dat u hebt wat u nodig hebt wanneer een batterij een essentieel item wordt voor uw verhuizing.

Basis gereedschapskist

De kans is groot dat u een gereedschapskist nodig hebt op de eerste dag dat u naar uw nieuwe woning in Antwerpen of omgeving verhuist. Of het nu nodig is om iets aan de muur te hangen, een schroef vast te draaien, of voor een andere kamer, zorg ervoor dat u een basisgereedschapskist hebt. Een hamer, schroevendraaiers, meetlint, tangen, een mes en andere basisgereedschappen kunnen van pas komen.

Toiletartikelen

De eerste dag in een nieuwe woning is meestal een chaos, maar u wilt niet op zoek zijn naar toiletartikelen wanneer u intrekt. Toiletpapier en tandenborstels moeten speciaal worden ingepakt zodat ze gemakkelijk te vinden zijn wanneer u aankomt. Andere toiletartikelen kunnen ook nodig zijn.

Een weekendtas

U weet nooit hoe de verhuisdag zal verlopen en het is slim om een dagvoorraad aan kleding en andere spullen klaar te hebben staan. Laat elk gezinslid een weekendtas inpakken of pak er een voor het hele gezin met andere kleren en andere essentiƫle zaken.

Opladers

Maak niet de fout om de opladers van uw telefoon in dozen te doen die de verhuizers kunnen meenemen. Als u dit doet, kunt u uren bezig zijn om ze te vinden wanneer u aankomt. Neem ze in plaats daarvan mee, zodat u zeker weet dat uw telefoon volledig opgeladen is als u in uw nieuwe huis aankomt.

Verhuisdag is stressvol. Of u nu alleen lokaal in Antwerpen verhuist of door het hele land, er zijn bepaalde essentiƫle zaken die u zeker wilt weten dat ze bij u blijven. Laat Verhuisbedrijf Antwerpen de meeste van uw zaken afhandelen, zodat uw verhuizing makkelijk verloopt. Vraag hier een offerte aan.

Leave a comment



Verhuisservice Antwerpen

Zorgeloos en comfortabel verhuizen voor de laagste prijs in Antwerpen en regio. Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring en met onze laagste prijsgarantie betaald u nooit teveel.

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag:
9:00-18:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Zondag:
Gesloten

Contact

Verhuisbedrijf Antwerpen

+31852013070 info@verhuisbedrijfdirect.nl

Copyright 2020 Smoop Marketing ©  Alle rechten voorbehouden