Hoe maakt u een plattegrond voor uw verhuizers?

U denkt misschien dat plattegronden alleen te maken hebben met het kiezen van een appartement, huis, of appartement. Hoewel ze erg belangrijk zijn bij het zoeken naar een huis, is een plattegrond voor uw verhuizers ook belangrijk wanneer de verhuisdag aanbreekt.

Het opstellen van een verhuisplan zal u helpen beslissen wat u moet meenemen en zal ook helpen om uw verhuizers te sturen. Het is niet zo eenvoudig als simpelweg de spullen die in een slaapkamer stonden meenemen en markeren om ze in een nieuwe slaapkamer te zetten. Hier zijn enkele dingen die u moet begrijpen bij het opstellen van een plattegrond voor uw verhuizers en voor uw verhuizing.

Bedenk waar het meubilair moet komen

Uw verhuisplan begint met de meubels, want die moeten een plaats krijgen in uw nieuwe huis. Print indien mogelijk een plattegrond van uw nieuwe huis uit en probeer u voor te stellen hoe uw huidige meubels in uw nieuwe huis zullen passen.

Dit helpt niet alleen om aan te geven waar u wilt dat de verhuizers uw meubels plaatsen, maar het kan u ook laten zien wat wel en wat niet past bij uw huidige meubels. Verhuizen is een goed moment om meubels te vervangen of te upgraden, maar het kan ook zijn dat u sommige of alle meubels die u nu hebt, wilt houden.

Bovendien, als u meubels hebt waarvan u weet dat ze niet meer passen of dat u ze niet meer wilt, zal het opstellen van een verhuisplan u helpen dit te realiseren. Zodra u weet wat u niet zult houden, is het tijd om de spullen die u niet wilt verhuizen te verkopen of te doneren. Dit zal u helpen om wat geld te besparen op de verhuisdag en maakt de dag een beetje gemakkelijker.

Neem de maten op

De beste manier om ervoor te zorgen dat meubels en zelfs muurdecoratie in uw nieuwe huis in Antwerpen passen, is door de maten op te nemen. Meet elke kamer nauwkeurig op, en indien mogelijk ook de muurruimte. Gebruik deze metingen om te bepalen waar de spullen die u wilt houden zullen passen.

Het is ook een goed idee om te noteren waar lichtschakelaars, stopcontacten, verwarmingsopeningen, plafondlampen en kabels zich in elke kamer bevinden. Met deze informatie kunt u een plattegrond samenstellen voor uw verhuizers en hun werk een stuk makkelijker maken.

Houd rekening met andere items in uw verhuisplan

Meubilair is het belangrijkste item om in uw verhuisplan te plaatsen, maar er zijn ook andere items om te overwegen. Planten die u in bepaalde kamers wilt plaatsen, tapijten en decorstukken moeten allemaal in uw verhuisplan worden opgenomen.

Terwijl sommige items, zoals zilverwerk en het koffiezetapparaat voor de hand liggende keuzes zijn voor de keuken, zullen niet alle items zo kant-en-klaar zijn. Zorg ervoor dat u elk item een plaats in uw nieuwe huis geeft en schrijf het op. Dit zal uw residentiƫle verhuizers helpen om te weten waar ze alles moeten plaatsen, vooral als ze uw spullen voor u uitpakken in uw nieuwe huis.

Voordat de professionele verhuizers komen opdagen op de verhuisdag, neem de tijd om een plattegrond te maken voor de verhuizer en voor u. Uw verhuisplan zal u helpen om ervoor te zorgen dat u en uw verhuizers weten waar alles moet. Natuurlijk kunt u later van gedachten veranderen, maar een goede plattegrond bespaart u het verplaatsen van grote meubelstukken van de ene kamer naar de andere.

Wilt u graag hulp bij uw verhuizing in of naar Antwerpen? Schakel dan Verhuisbedrijf Antwerpen in. Klik hier om een offerte aanvraag te doen.

Leave a commentVerhuisservice Antwerpen

Zorgeloos en comfortabel verhuizen voor de laagste prijs in Antwerpen en regio. Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring en met onze laagste prijsgarantie betaald u nooit teveel.

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag:
9:00-18:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Zondag:
Gesloten

Contact

Verhuisbedrijf Antwerpen

+31852013070 info@verhuisbedrijfdirect.nl

Copyright 2020 Smoop Marketing ©  Alle rechten voorbehouden