Hoe pakt u uw spullen goed in voor veilig transport?

Het beschermen van uw spullen wanneer het tijd is om te verhuizen is belangrijk en de beste oplossing is om Verhuisbedrijf Antwerpen in te huren om uw spullen in te pakken, te verhuizen en uit te pakken. Zelfs met het juiste residentiële verhuisbedrijf aan uw zijde, is het het beste om te begrijpen hoe u uw bezittingen goed inpakt voor een veilig transport.

Veilig ingepakte spullen voor een verhuizing

U kunt professionele verhuizers inhuren om een deel van het inpakwerk te doen, maar u kunt ook zelf wat inpakken. Hier zijn wat tips om u te helpen uw spullen in te pakken en veilig te houden tijdens uw aanstaande verhuizing.

Breekbare spullen eerst

Pak de meest breekbare spullen eerst in en gebruik voldoende verpakkingsmateriaal om deze spullen in te pakken. U kunt ervoor kiezen om verhuismateriaal aan te schaffen voor het inpakken van breekbare spullen of u kunt dingen gebruiken die u al heeft, zoals handdoeken, truien, dekens en zelfs kussens om deze spullen te beschermen.

Het belangrijkste bij het verpakken van breekbare voorwerpen is dat ze gewatteerd zijn en niet verschuiven als de vrachtwagen rijdt. Kies een doos die groter is dan het voorwerp of de voorwerpen. Wikkel vervolgens elk voorwerp in een soort beschermende wikkel. Eenmaal in de doos, voeg versnipperd papier, gedeeltelijk opgeblazen ballonnen, noppenfolie, pakpapier, pinda’s, of een ander verpakkingsmateriaal toe om de hele doos te vullen.

Zorg er bovendien voor dat u de dozen met breekbare voorwerpen labelt met een pijl en de woorden “Deze kant boven”. Het is ook een goed idee om in grote rode letters “Breekbaar” op de doos te schrijven, zodat u en uw verhuizers weten dat ze voorzichtig moeten zijn met die specifieke doos.

Meubilair beschermen

Als het gaat om het verpakken van spullen voor transport, lijkt het alsof breekbare spullen de meeste tijd en aandacht vragen. U wilt echter niet vergeten om uw meubels te beschermen. Met een microvezeldoek, dekens of een andere gevoerde bedekking kunt u uw meubels beschermen tegen slijtage, deuken, krassen en andere vormen van schade. U zult ook een plastic wrap willen om uw meubels in te wikkelen.

Voordat u de gewatteerde doek of deken over het meubilair legt ter bescherming en het inpakt, wilt u ervoor zorgen dat het goed is schoongemaakt. Als u een steentje, zandkorrel of ander vuil in de verpakking doet, kunnen er krassen ontstaan tijdens het in- en uitpakken.

Zorg ervoor dat u het meubilair grondig inpakt, vooral blootgesteld hout of andere delen die gemakkelijk beschadigd kunnen raken. Als uw spullen goed zijn ingepakt, hoeft u zich minder zorgen te maken over het verhuisproces.

Inpakken van glazen voorwerpen

Alle glazen voorwerpen die u wilt verhuizen, moeten worden ingepakt met een laag pergamijn. Dit soort barrièrepapier biedt de bescherming die u niet krijgt van gewoon inpakpapier of plasticfolie. Pergamijn is afgewerkt met een waslaag om glazen voorwerpen te beschermen tegen vlekken en vegen. Alles met verf of bedrukking moet strak met pergamijn of een ander bruikbaar middel worden omwikkeld.

Gebruik het niet alleen op glas, maar ook op keramiek en porselein. Maak de glastape vast met plakband voordat u elk item in dozen verpakt, zodat uw items beschermd blijven tijdens de verhuizing.

Wanneer het tijd is om te verhuizen, of u nu door de stad Antwerpen gaat of van buiten de stad verhuist, wilt u er zeker van zijn dat uw bezittingen goed beschermd zijn. De beste oplossing is om Verhuisbedrijf Antwerpen in te schakelen. Klik hier om een offerte aan te vragen. 

Leave a commentVerhuisservice Antwerpen

Zorgeloos en comfortabel verhuizen voor de laagste prijs in Antwerpen en regio. Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring en met onze laagste prijsgarantie betaald u nooit teveel.

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag:
9:00-18:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Zondag:
Gesloten

Contact

Verhuisbedrijf Antwerpen

+31852013070 info@verhuisbedrijfdirect.nl

Copyright 2020 Smoop Marketing ©  Alle rechten voorbehouden