Wat ik doen voordat mijn verhuizers arriveren?

U heeft besloten om de verhuisdag veel gemakkelijker te maken en u heeft professionele inpakkers ingehuurd. Misschien heeft u nog nooit iemand ingehuurd om uw huis in te pakken en weet u niet zeker hoe u zich moet voorbereiden. Er zijn verschillende dingen die u wilt doen voordat uw inpakkers bij uw woning in Antwerpen arriveren.

Laten we eens kijken naar een aantal van de belangrijkste dingen die u moet doen voordat de inpakkers arriveren om uw huis in te pakken.

Ruim op

Het eerste wat u moet doen, en indien mogelijk voordat u inpakkers inhuurt, is alles opruimen wat u niet nodig hebt, niet wilt of niet wenst. Ga door al uw bezittingen en gooi al uw overbodige spullen weg, zodat u daar niet mee komt te zitten in uw nieuwe woning.

Verhuizen is een goed moment om een inventarisatie te maken van wat u bezit en ongewenste spullen te doneren, weg te gooien, te recyclen of te verkopen. Naast het feit dat het helpt bij minimaliseren van uw items, zal zuiveren u ook helpen geld te besparen omdat u minder hoeft in te pakken en te verhuizen.

Haal alles eruit wat u liever zelf inpakt

U heeft waarschijnlijk spullen die u niet door iemand anders wilt laten inpakken. Misschien wilt u niet dat de inpakkers aan uw kostbare sieraden of persoonlijke bezittingen komen. Nu is het tijd om alle kostbaarheden, aandenkens, papierwerk en andere zaken die u zelf wilt inpakken te scheiden.

Scheid de breekbare spullen

Misschien hebt u antiek, kunstwerken of andere breekbare voorwerpen waarvan u wilt dat de inpakkers ze kennen. Scheid deze items voordat ze arriveren, zodat ze begrijpen welke items met extra zorg moeten worden behandeld.

U kunt al deze voorwerpen in één kamer zetten en de kamer labelen als breekbare voorwerpen of u kunt ze in een hoek zetten met een label. Hoe u het ook aanpakt, zorg ervoor dat u aan de inpakploeg doorgeeft welke artikelen breekbaar zijn en een speciale behandeling vereisen.

Maak een inventaris van uw spullen

Een inventaris van al uw bezittingen helpt u te beschermen als er iets beschadigd raakt of verloren gaat. Het zal u ook helpen om te zien wat u bezit en wat u nodig zou kunnen hebben in uw nieuwe huis. Zorg ervoor dat u een inventaris maakt van al uw bezittingen voordat de inpakploeg bij uw woning in Antwerpen arriveert.

Handel de dingen af die professionele inpakkers niet zullen doen

Er zijn een aantal dingen die professionele inpakkers niet voor u zullen inpakken. Het is uw verantwoordelijkheid om deze spullen in te pakken of weg te gooien en u moet dit doen voordat de inpakploeg arriveert.

Enkele van de voorwerpen die u waarschijnlijk zelf moet inpakken zijn:

  • Gevaarlijke voorwerpen – Verf, ontvlambare materialen, wapens, chemicaliën, bijtende voorwerpen, munitie, chemicaliën, oliën, enz.
  • Bederfelijk voedsel
  • Planten

Al het andere waarvan de inpakkers specifiek hebben gezegd dat ze het niet zullen inpakken

Er zijn verschillende dingen die u wilt doen voordat de inpakkers arriveren. Zorg ervoor dat u met hen spreekt om uit te vinden of ze vereisen dat u iets specifieks doet voordat ze arriveren.

Naast de bovenstaande lijst, wilt u misschien uw huis schoonmaken. Vaak is dit toch al verplicht bij de verhuizing, dus het kan een goed idee zijn om het huis schoon te hebben als de inpakploeg arriveert. Zorg er ook voor dat u een goede gastheer bent voor uw inpakkers en verhuizers.

Heeft u interesse in goede verhuizers in Antwerpen? Schakel dan Verhuisbedrijf Antwerpen in! Neem hier contact met ons op om een offerte aanvraag te doen.

 

Leave a commentVerhuisservice Antwerpen

Zorgeloos en comfortabel verhuizen voor de laagste prijs in Antwerpen en regio. Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring en met onze laagste prijsgarantie betaald u nooit teveel.

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag:
9:00-18:00
Zaterdag:
10:00-14:00
Zondag:
Gesloten

Contact

Verhuisbedrijf Antwerpen

+31852013070 info@verhuisbedrijfdirect.nl

Copyright 2020 Smoop Marketing ©  Alle rechten voorbehouden